Kõik enim müüdud tooted
  • Soodushind!
  • Hetkel otsas

Pesumasin Whirlpooli FFD9458BVEE, 9,0 kg

FFD9458BV EE

Uuenduslik tehnoloogia ja erilised omadused, mis parandavad pesutulemust, säilitavad materjalide kvaliteedi ja abistavad teid automaatsete sätetega.

409,00 €
Kogus
Hetkel otsas

 

Privaatsuspoliitika

  Kojuvedu

Saab tellida kauba kojuvedu ja vana utiliseerimist.

Kirjeldus

6TH SENSE TEHNOLOOGIA

6th Sense nutikad sensorid optimeerivad aja-, vee- ja energiakulu vastavalt pesu hulgale ja tüübile.

INVERTERMOOTOR

Whirlpooli pesumasina innovatiivne invertermootor kindlustab pikaajalise vaikse töö. Nautige ideaalset pesutulemust ja vaikust.

HÜGIEENILISUSE TAGAMINE AURUGA

Pesu muudetakse tsükli lõpus ilma kemikaale kasutamata kõige loomulikumal ja õrnemal viisil hügieeniliseks isegi madalal temperatuuril pestes. Ideaalne neile, kellel on tundlik nahk, ja hea ka keskkonnale. Sellega eemaldatakse kuni 99,9% kõige levinumatest bakteritest

FRESHCARE+

Hoolitsege, et teie riided püsivad värsked pärast tsükli lõppu.
Uuenduslik FreshCare+ süsteem hoolitseb teie pesumasinas olevate riiete eest õrna aurutamise ja trumli liikumisega[i].
Uus FreshCare+ süsteem masseerib õrnalt pesu aurutamisega vahelduva korrapärase trumli aeglase liikumisega. Sellega kindlustatakse õhuringlus kiududes, et riided püsiks värsked ja et hoida ära halva lõhna teke. FreshCare+ töötlus tagab tõepoolest värskema pesu ja meelerahu koguni tunde pärast tsükli lõppu.
[i] FreshCare+ töötlus pärsib peamiste halva lõhna allikate (pesumasinas) vohamist kuni 6 tundi pärast pesutsükli lõppu. See ei sobi kasutamiseks koos õrnpesule ja tekkidele mõeldud programmidega.

AURUGA VÄRSKENDAMINE

Auruga värskendamise funktsioon muudab riided jälle värskeks tarbetut pesemist vältides. Riided on kandmiseks jälle valmis vaid 20 minutiga. Pesumasin genereerib aurujoa, mis tungib kiududesse, eemaldades ebameeldivad lõhnad, lõdvendades kiude ja siludes kortse.

LASTELUKK

Ohutus ennekõike. Sellel Whirlpooli pesumasinal on lasteluku süsteem, et väikelapsed ei saaks kogemata masinat kasutada

Toote üksikasjad
FFD9458BV EE

Lisainfo

Paigaldusmeetod
eraldiseisev
Kõrgus
85 cm
Laius
60 cm
Sügavus
63
Võimsus
1850 W
Energiakulu
57 kWh/ 100 tsükliks
Kaal
71 kg
Maksimaalne pesukogus
9 kg
Tsentrifuugimiskiirus
1400 p/m
Programmide arv
17
Müratase
78 dB
Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Tootekood: F2WR508SWW.ABWQPMR

Bränd: LG

Eestlaetav pesumasin LG, 8 kg, sügavus 47,5 cm, 1200 p/min

(0)
LG järgmise põlvkonna DD-mootor muudab nutipesu reaalsuseks, koondades suurandmed, et teha kindlaks kanga pehmus ja rakendada optimaalset pesemismalli, mis tagab 18%** suurema riidekaitse. Kanga omadused võivad olla mitmesugused. Isegi puuvillase pesu puhul on igal tootel erinevad omadused. AI DD™ tuvastab erinevuse ja AI DD™ otsustab suure andmehulga...
Hind 409,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: MTWSE61252WKEE

Bränd: Indesit

Pesumasin Indesit MTWSE61252WKEE, 6 kg, sügavus 42,5 cm, 1200 p/min

(0)
• Suur valik programme rahuldab ka kõige nõudlikuma majapidamise vajadused. • Kontrollpaneeli elektrooniline displei ning mugav pöördnupp muudavad masina käsitluse hõlpsaks. • 16 programmi• Pesumasinal on veel lisaks lastelukk, viitstart ning võimalus ise kohandada soovile vastavalt pesutsükli temperatuuri ning tsetrifuugi pöördeid.
Hind 299,00 €
Vaata lähemalt
Hetkel otsas

Tootekood: WGG254AASN

Bränd: Bosch

Eestlaetav Pesumasin Bosch Series 6, 10 kg, 1400 p/min, sügavus 58,8 cm

(0)
• i-DOS – mõõdab automaatselt välja täpselt vajaliku koguse pesuvahendit ja vett.• AntiStain – eemaldab tõhusalt 4 levinud tüüpi plekid.• 10 kg VarioDrum – piisavalt ruumi suurele hulgale pesule või kogukatele esemetele.• Automaatprogrammid – sobiv pesuprogramm vastavalt kangatüübile ja määrdumisastmele.• EcoSilence Drive™ – 10-aastase garantiiga vaikne...
Hind 619,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: EW6SN427WI

Bränd: Electrolux

Pesumasin Electrolux EW6SN427WI, 7 kg, sügavus 48,2 cm, 1200 p/m

(0)
PerfectCare 600 kompaktne pesumasin koos SensiCare süsteemiga kohandab programmi pikkust vastavalt pesu kogusele, vähendades seeläbi vee- ja energiakulu ja hoides ära esemete ülepesemise. Ökonoomseimad tsüklid ka kõige väiksemate pesukogustega; õhuke disain säästab väärtuslikku ruumi ega kahanda mahutavust või tulemust. 
Hind 419,90 €
Vaata lähemalt
Laos
Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet

Jälgi meid Facebookis